Ana içeriğe atla

Regresyon Hakkında Bilmemiz Gerekenler!




Merhabaaaaaaa! Nasılsınız arkadaşlar? Blog sayfam için yeni bir yazı yazmak uzun zamandır aklımda olsa da, kitaplar seanslar derken bir türlü elime bilgisayarı alamamıştım. Neyse ki bu akşam arkadaşım Sibel, twitterdan ( @SibbelA ) gönderdiği bir mesaj ile bu yazıya vesile oldu.
Mutluluk Evi ailesi olarak, yıllardır bu alanda danışmanlık verdiğimi ve özellikle de hem bu alana hem de bu alanda iş yapan insanlara karşı ne kadar hassas olduğumu az çok biliyorsunuz.  İlk olarak size bu yazıya vesile olan olayın özetini anlatmak istiyorum.

Arkadaşım Sibel, bu alanda iş yapan ve kitabı olan bir beyefendinin kitabını okumuş ve ardından, kitapta anlatılan sözde ‘regresyon’ çalışmasıyla ilgili beyefendinin sosyal medya hesabından soru sormuş. Bir okuyucu olarak son derece hakkı olan bir şeyi yapmış ve kafasına takılan bir şeyin cevabını merak etmiş. Ardından da engellenmiş. Kitapta anlatılanlara değinmeyeceğim çünkü bu nokta benim haddime olan bir yer değil fakat insanların yanlış yönlendirildiği noktada tepkimi göstermeyi seçiyorum.

Regresyon dediğimiz çalışma, genel anlamıyla bilinçaltı enerji çalışmalarının genel ismidir. Amacı ise; hangi konu üzerinde çalışılıyorsa, o konunun kaynağına inip kök inanç kodunu pozitif yönde değiştirmek ve dönüştürmek.

Regresyon çalışmasının en hassas ve en önemli noktası ise, bilinç düzeyinde dönüşümün gerçekleşmesidir. Danışanın gözlerini kapatarak, geçmişe gitmesini sağlayıp orada bazı varlıkları görmesini isteyerek, bir şeyleri iyileştirerek olmaz. Bu nokta sadece bazı travmalar sonucunda kişinin o nokta ile yüzleşmekten kaçtığı dönemde yapılır, ki bu da belirli bir süreç gerektirir ve saçma sapan varlık adı altında imgeleme yönetimi ile yapılmaz. Kişinin önce bilinçaltı yüzleşme noktasına hazırlanır ve geçmişe giderek yaşanılan durum ile ( bilinç düzeyine zarar vermeden) yüzleşme gerçekleştirilerek inanç kodları değiştirilmeye başlanır. 'Yüzleşme' adlı kitabımda herkese uygun olan bir regresyon çalışması vermiştim. Oradaki amaç, kişinin geçmişini bilinç düzeyinde kabul ederek iyileşme elde etmesiydi. Burayı şimdilik geçelim.

Regresyonda asıl önemli olan nokta ise; geçmişte ne yaşanmış olursa olsun, değişimi ve dönüşümü bilinçli bir şekilde seçerek, bilinç düzeyinde  meditasyon, olumlama, ritüel vb. çalışmalarla bilinçaltına yeni bir yön vermek.

Mesela aşk hayatınızda istediğiniz yönde bir deneyim elde edemiyorsunuz ve kişiler farklı olsa da sonuçlar hep aynı oluyor ve kısır döngü devam ediyor. bunun sebebi ise geçmişte yaşanan bir ilişkinin  blokaj yansımasıdır. Sonucunda da bir ilişki içerisinde kendimizi sevgisiz, değersiz, ilgisiz hissederiz. Hissettiğimiz bu noktalar zaman içerisinde bilinçaltımızın derinlerine işleyerek kök inanç kodlarımız haline gelir ve biz her daim hissettiğimiz noktalar üzerinden titreşim yayarak benzer deneyimleri kendimize çekmeye devam ederiz. Zinciri kırıp, deneyimleri istediğimiz yönde değiştirebilmek için de kök inanç kodlarımızın yeni inanç kodlarıyla dönüşmesi gerekmektedir. İşte bu noktada regresyonun alt çalışmaları devreye girmektedir.

Kişi, bir kereye mahsus olmak üzere regresyon meditasyonu ile geçmişte yaşadığı anları film şeridi gibi gözünün önünden ( şeffaf ve olayın etkisine girmeden ) geçirir ve olanı olduğu gibi kabul eder. Bu meditasyon sonucunda bilinç, geçmişte yaşanan travma noktalarını bilinç düzeyine taşır ve dönüşüm için hazır hale gelir. Ardından sevgisizlik, değersizlik gibi kök inanç kodları min. 21 günlük (birinci seviye) çalışma programı ile ( meditasyon, olumlama, ritüel vb. ) bilinç düzeyinde iyileştirilmeye ve dönüştürülmeye başlanır.  Sık tekrar edilen yeni inanç kodları ise bilinçaltı tarafından gerçek kabul edilerek, yeni kök inanç kodlarına dönüştürülür ve eski inanç kodları iyileşmiş, dönüşmüş olur. Artık zihin sadece yeni inanç kodlarına odaklıdır ve sadece yeni inanç kodları doğrultusunda titreşim yaymaya başlar ve yeni deneyimler de istenilen doğrultuda gerçekleşir.
Maalesef ki spiritüel danışmanlık piyasasında iş yapan çoğu danışman insanları bilinçsiz ve yanlış yönlendirmektedir.

Regresyonun temel prensipleri;

An içerisinde dönüşümü gerçekleştirir ve yeni an’lara pozitif titreşim yayar. Yani, gözlerinizi kapatarak her daim geçmişte yaşadığınız acı noktalarına odaklanmanız gerekmiyor çünkü burası çok sinsi noktalardan bir tanesi. Mesela, 2010 yılında bir travma yaşadınız diyelim. Gözünüzü kapattınız ve o travmayı hissederek, sanki şu an yaşıyormuş gibi her detayını gördünüz. Yıl ise 2019. Sizin dokuz yıl önce yaşadığınız o travmanın negatif enerjisi içerisinde bulunduğumuz an’a taşınmış oldu ve tüm bedeniniz ve bilinçaltınız negatif titreşimler yaymaya başladı.  tabloya dışarıdan bakıldığında şu an yaşadığınız bir travma olmamasına rağmen negatif titreşmeye başladınız ve kendinizi son derece kötü hissediyorsunuz. Ve sizin şu an da negatif yaydığınız titreşimler yeni an’larınıza akarak, yeni deneyimlerinizin de negatif yönde olmasına vesile oluyor. siz gözünüzü kapatarak iyileştirdiğinizi zannettiğiniz durum, kısır döngünün sabitlenmesini sağlıyor ve benzer olayları yaşamaya devam ediyorsunuz. İşte burası son derece yanlış ve bilinçaltını olumsuz yönde etkileyen bir nokta. Zaman geçtikçe daha iyi hissetmeniz gereken yerde, belki de dokuz yıl öncesinden daha da kötü hissetmeye başlıyorsunuz. Sonra ikinci seansa gelmek zorunda kalacaksınız ve ‘neden bir şeyler ters gidiyor?’ diye soracaksınız. Sonra tekrardan gözünüzü kapatarak benzer çalışmayı yapacaksınız ve tekrardan yeni anlarınızı olumsuz etkileyecek, geçmişin negatif enerjilerini canlandıracaksınız ve yine değişen hiçbir şey olmayacak. Olan tek şey paranızın ve zamanınızın boşa gitmesi. Oysa ikinci seansa geçmişi iyileştirmek için değil, kaldığınız yerden ikinci seviyeye geçerek değişimi ve dönüşümü devam ettirmek için gitmeniz gerekiyor. Anlaşılması gereken nokta tam da burası. Piyasada regresyon adı altında benzer çalışmalar yapan insanlara denk gelirseniz size ne yapıldığına çok dikkat edin.

Regresyonun hangi metodu olursa olsun, akış şu şekilde olmalı; karşınızdaki danışman sizin hayat hikayenizi özet haliyle dahi olsa dinlemesi gerekiyor. Hangi konu üzerinde çalışmak istiyorsanız o konuyla ilgili detaylı sorular sorarak sizin bilinçaltınıza dair çıkarımlarda bulunması ve sonucunda da size uygun bir program hazırlaması gerekiyor. Hayat hikâyenizi ve özellikle de dönüştürmek istediğiniz konu üzerindeki dönüm noktalarınızı anlatmadan yapılan bir çalışma olursa seans çöp olmuştur demektir. Lütfen bu noktalara dikkat edin.
Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, seans süresinin uzun ya da kısa olması. Burası kişiye göre değişmektedir. Kimisi değişime ve dönüşüme çok hazır ve açıktır ve hayat hikayesini detaylı bir şekilde anlatmak ister ve seans bir saate kadar çıkabilir. Kimisinde ise kişi hazır olsa dahi sadece anlatmak istediği yeri anlatır ve seans yarım saat sonunda son bulabilir. Süreye değil, dönüşüme odaklanın fakat karşınızdaki danışmanın tutumu son derece önemlidir. Karşınızdaki insanın hiçbir şekilde sizi aşağılama, size hakaret etme gibi bir hakkı yoktur bunu unutmayın. Siz bir danışmana, hayatınızı iyileştirmek ve pozitif yönde dönüştürmek için gidiyorsunuz. Azar işitmek için değil. Kendinize ve değerinize sahip çıkın.

Regresyon süreci içerisinde ise değişip dönüştüğünüzü nasıl anlarsınız?

Hangi konu üzerinden çalışmaya başladıysanız, çalışmaya başlamadan önce o konuyla ilgili ne hissediyordunuz? Bunları not alın. Çalışmalara başladıktan sonra da, aynı konuyla ilgili ne hissetmeye başladınız? Geçmişe dönüp baktığınızda artık o konu sizi üzmüyorsa, negatif enerji hissetmiyorsanız iyileşme gerçekleşmiş demektir ve bu iyileşme bir an içerisinde olur. Tam tersi hala kendinizi negatif hissediyor olarak tanımlıyorsanız, ya değişime ve dönüşüme gerçekten hazır ve inançlı değilsiniz demektir ya da ev ödevleri programınızın yenilenmesi gerekiyor demektir.

Regresyon hangi dönemlerde yapılır?

Hayatınızın her döneminde regresyon enerji çalışmalarını yapabilirsiniz. İlla ki bir travma yaşamış olmanız gerekmiyor. Hayatınızda deneyimlemek istediğiniz yeni bir ilişki, yeni bir iş ya da yeni bir hedef vardır ve enerji çalışmalarıyla çekim yasasını harekete geçirebilirsiniz.
Ve lütfen kendi hayatınız için kendinize ve değerinize daha çok sahip çıkın!

 Sizi çooook seviyorum unutmayın!

                                                                           Mutlu kalın! :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Astrolojide Yaşınız ve O Yılın Gündem Konuları

  Merhabaaa sevgili dostlar! Astrolojide Profeksiyon (kaydırma) dediğimiz, ev kaydırma yöntemi ile yükselenden (Asc) başlayıp, her yıl bir ev atlayan ve o yılın gündemini belirleyen bir öngörü sistemi mevcuttur. Doğduğumuz an (0 yaş), bir sonraki (1 yaş) yaşa kadar içinde bulunduğumuz ev konuları yaşamımızın gündemini oluşturur. Ve haritada 12 ev olduğundan, her on iki yılda bir başlangıç noktasına (Asc)  dönüş yaparız. Yani içinde bulunduğunuz yaş, bir sonraki yaş döngünüze kadar (elbette ki haritanın diğer dinamikleri de oldukça önemlidir) hangi evi temsil ediyorsa, ana temanızı belirleyecektir.  YAŞINIZ VE TEMSİL ETTİĞİ EVLER 0, 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108 1, 13, 25, 37, 49, 61, 73, 85, 97, 109 2, 14, 26, 38, 50, 62, 74, 86, 98, 110 3, 15, 27, 39, 51, 63, 75, 87, 99, 111 4, 16, 28, 40, 52, 64, 76, 88, 100, 112 5, 17, 29, 41, 53, 65, 77, 89, 101, 113 6, 18, 30, 42, 54, 66, 78, 90, 102, 114 7, 19, 31, 43, 55, 67, 79, 91, 103, 115 8, 20, 32, 44, 56, 68, 80, 92, 104, 116 9, 21,

SINAV VE MUCİZE RİTÜELİ

Merhabaaaaa :) Hayat Kurtaran Ritüellerimize sizlerin isteği üzerine iki yeni ritüel ekliyoruz.  Bunlardan bir tanesi hayatımızda mucize yaratmak için ( mucize ile ilgili daha önceden farklı bir ritüel paylaşmıştım) diğeri ise sınavlarla ilgili. SINAV RİTÜELİ Kazanmak istediğiniz sınavlar için yahut atama bekliyorsanız bu ritüeli kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken şey; Kendinize küçük bir mektup hazırlıyorsunuz. Mektuba atanmak istediğiniz yeri, ya da kazanmak istediğiniz sınavın başarı sonucunu (şehiri ya da bölümü) sanki kazanmışsınız yahut atanmanız gerçekleşmiş gibi yazın. Mektubu resmi dairelerin ağzından kendinize yazıyormuş gibi yazmanız gerekiyor. Örneğin; Sayın CAN PERİMCEK, şu şu şu tarihte bilmem ne sınavından bu bu bu notu aldınız ve atamanız şuraya ya da buraya gerçekleşmiştir yahut xxx okulunu kazandınız. TEBRİKLER! Mektubu yazdıktan sonra zarfın içine koyuyorsunuz ve kargoya gidip mektubu kendinize gönderiyorsunuz. Evet doğru okudunuz! K

Uyku Öncesi Meditasyonu

  Merhabaaa sevgili dostlar! Uzun zamandır blog sayfama bir şeyler yazmamıştım ve açılışı bizim için son derece önemli bir çalışma olan, ‘ uyku öncesi meditasyonu ’ ile yapıyoruz. Her birimiz farklı hayat hikayeleri içerisinde yol alırken, farklı hayat hikayelerine sahip olan insanlarla etkileşim içerisinde oluyoruz ve birbirimize olan temaslarımızla da en iyi versiyonumuza doğru evriliyoruz. Pek tabii birbirimize olan temasımız, sadece özel ilişki içerisine girdiğimiz alanlarda değil, her daim işleyen bir enerji akışıdır.  Her birimiz, enerjinin insan formu olarak belirli bir enerji seviyesinde titreşimler göndeririz ve yaydığımız titreşimlere uygun olarak da bazı deneyimlere çekiliriz. Ve bizler dışarıya frekans gönderirken, farkında olmadan kolektif enerji içerisindeki titreşimleri de kendi alanımıza almaya başlarız. Bunun en basit örneğini şu şekilde düşünebilirsiniz. Bireysel hayatınızda her şey yolunda giderken bir gün bir arkadaşınız sizi aradı ve sizinle dertleşmek istediğini s